Wie en wat is de afdeling
's-Gravenhage

De Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO is een Landelijke vrijwilligersorganisatie met als doelstelling om het Eerste Hulp-onderwijs aan particulieren in Nederland te bevorderen.

Onze Vereniging is de plaatselijke afdeling in Den Haag.

Mede door de Arbo-wet doen ook medewerkers van bedrijven/instellingen en diensten steeds vaker een beroep op de Vereniging en haar afdelingen.

Actief

Als plaatselijke afdeling is onze Vereniging op velerlei wijze actief in Den Haag.

Naast het geven van de verschillende opleidingen, herhalingslessen en workshops is onze Vereniging ook actief in het verlenen van Eerste Hulp-diensten aan de verschillende organisaties ten behoeve van evenementen in Den Haag.

Meer informatie hierover vindt u op de verschillende pagina's die in het menu worden aangegeven!